Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vedoucí tanečního souboru zneužíval nezletilé dívky

Strakoničtí kriminalisté trestně stíhají dvaatřicetiletého muže ze Strakonic, který jako vedoucí tanečního souboru sexuálně zneužíval nezletilé tanečnice. Přitom dobře věděl, že jde o osoby mladší patnácti let. Hrozí mu odnětí svobody až na osm let.

„Jak kriminalisté zjistili, v minimálně pěti případech na podzim roku 2015 vykonal soulož s nezletilou dívkou, ačkoliv velmi dobře věděl, že je osobou mladší patnácti let. Do konce ledna letošního roku, zatím od přesně nezjištěné doby, jako vedoucí tanečního souboru, zneužívaje tohoto svého postavení, pořizoval fotografie obnažených nezletilých dívek ze souboru. Fotografoval takto minimálně tři dívky,“ zmiňuje mluvčí krajské policie Jiří Matzner.

Pachatel se zdá být nepoučitelným recidivistou. Už v roce 2008 ho okresní soud odsoudil pro trestný čin pohlavního zneužívání. 

Autoři | Foto Leon israel (Own work) [CC BY-SA 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], via Wikimedia Commons

Štítky taneční soubor, Strakonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vedoucí tanečního souboru zneužíval nezletilé dívky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.