Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hlasitá hudba obtěžuje obyvatele na Husově třídě. Soused výzvu strážníků ignoroval

Hlasitá hudba, křik i vulgární nadávky. Občanské soužití není vždy jen klidné. Obyvatele okolních bytů obtěžuje v posledních dnech jeden ze sousedů v domě na Husově třídě v Českých Budějovicích. K případu již vyjížděla hlídka městské policie, nyní si jej převzal správní orgán.

Strážníci museli na inkriminované místo ve středu po sedmé hodině večerní. Z jednoho bytu v domě na Husově třídě vycházela hlasitá hudba. Čtyřiadvacetiletá žena z přilehlého domu policistům vysvětlila celou situaci. „Soused z vedlejšího domu se má záměrně dopouštět různých schválností. Často obnášejí velice hlasitou hudbu, ale někdy i křik a vulgární nadávky,“ říká mluvčí strážníků Věra Školková.

Strážníci celou situaci v době přítomnosti potvrdili, na parapetu dotyčného bytu je umístěn reproduktor, ze kterého se hudba linula. „Na zvonění strážníků však obyvatelé bytu nereagovali. Celým případem se bude nyní zabývat správní orgán. Pachateli přestupku proti občanskému soužití hrozí pokuta až do 20 tisíc korun,“ dodává Školková.

Foto pexels.com

Štítky hlasitá hudba, rušení, hluk, sousedé, policie, hudba, dům, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hlasitá hudba obtěžuje obyvatele na Husově třídě. Soused výzvu strážníků ignoroval  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.