Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vlak na Českokrumlovsku srazil muže, který šel středem kolejiště. Ten svým zraněním podlehl

Na jihočeské železniční trati došlo dnes, v pondělí 23. července, k tragické nehodě, při níž zemřel muž středního věku. Ten se měl pohybovat ve středu kolejiště. Ke srážce došlo kolem půl třetí odpoledne u Omlenice na Českokrumlovsku.

K nehodě došlo na železniční trati v úseku Omlenice – Bujanov poblíž Kaplice mezi 14. a 15. hodinou. Muž středního věku byl smrtelně zraněn, když šel středem kolejiště. „Zda šlo o sebevraždu, nebo nehodu, je v šetření,“ informoval policejní mluvčí Jiří Matzner.

Železniční trať mezi Českými Budějovicemi a rakouským Lincem je v místě tragické události uzavřena. Podle informací z webu Českých drah bude dopravní omezení trvat do 18:15. Cestující přepravuje v úseku Rybník – Omlenice náhradní autobusová doprava.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky dopravní nehoda, vlak, střetnutí, Omlenice, okres Český Krumlov, železnice, České dráhy, Kaplice, Bujanov, Linec, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vlak na Českokrumlovsku srazil muže, který šel středem kolejiště. Ten svým zraněním podlehl  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.