Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Třináctiletá dívka neuhlídala svých deset sourozenců. Tříletý bráška se jí ztratil

Opuštěný a plačící malý chlapec upoutal pozornost lidí v Sámově ulici v Českých Budějovicích. Okamžitě proto přivolali strážníky, kteří pak hledali rodinu tříletého dítěte. Nakonec se ukázalo, že tříletého chlapce a další své sourozence měla hlídat jeho třináctiletá sestra. Malý bráška se jí ale ztratil.

Strážníci, kteří přijeli uprostřed pracovního týdne kolem druhé hodiny odpolední do českobudějovické Sámovy ulice k plačícímu dítěti, zjistili, že se jedná o přibližně tříletého chlapce. Hoch se ale po chvilce uklidnil a prozradil své jméno. Kde bydlí, ovšem nevěděl. O chvilku později ke strážníkům přišla skupinka pěti dalších dětí, které tvrdily, že jde o jejich bratra.

„Strážníci šli se všemi dětmi k nim domů, kde se k nim přihlásila třináctiletá dívka. Řekla, že rodiče šli vyřizovat nějaké záležitosti na úřady. Rodiče mají jedenáct dětí a ona své sourozence měla prý hlídat," uvedl mluvčí českobudějovické městské policie David Štýfal.

Strážníkům se povedlo získat nacionále rodičů a případ předali odboru sociální péče českobudějovického magistrátu k dořešení.

 

Autoři | Foto Budějcká Drbna

Štítky krimi, strážník, dítě, sourozenec, hlídání, ztráta, rodiče, Sámova ulice, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třináctiletá dívka neuhlídala svých deset sourozenců. Tříletý bráška se jí ztratil  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.