Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tragickou nehodu u Čížové na Písecku nepřežili dva lidé. Další tři jsou těžce zraněni

, aktualizováno 31. října 2018, 16:45

Další smrtelná nehoda se stala dnes před polednem u Čížové na Písecku. Střet dvou osobních automobilů si vyžádal dva lidské životy a tři osoby s těžkým zraněním. Na místě zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému.

K nehodě došlo na silnici třetí třídy u Čížové na Písecku. „Krátce po jedenácté hodině zde došlo ke středu dvou osobních vozidel. Automobil značky Audi, ve kterém cestovali tři mladí muži, se dostal do protisměru, kde se střetl s vozidlem značky Škoda Fabia, kde jel řidič středního věku se starším spolujezdcem,“ uvedla policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

Oba muži jedoucí ve škodovce na místě svým zraněním podlehli, dva mladíky transportoval do nemocnice vrtulník a třetí byl sanitkou převezen do písecké nemocnice.

Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému. Silnice byla až do půl 4 neprůjezdná. „Okolnosti a příčiny prošetřují písečtí dopravní policisté ve spolupráci s kriminalisty, kteří si případ na místě převzali,“ uzavřela Ingrišová.

Foto Policie České republiky

Štítky nehoda, smrt, Písecko, Zlivice, policie, okres Písek, Čížová, Audi, Škoda Fabia

Tragickou nehodu u Čížové na Písecku nepřežili dva lidé. Další tři jsou těžce zraněni  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.