Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Opilí muži napadli obsluhu restaurace a ničili její vybavení

Českobudějovičtí policisté vyjížděli včera odpoledne do jedné z českobudějovických restaurací. Muži ve věku 29 a 31 let přebrali s alkoholem a svým chováním rušili jiné návštěvníky. Vyhrocená situace nastala, když se personál snažil oba muže napomenout.

„Na tuto výzvu však uvedení hosté fyzicky napadli číšníky a ničili zařízení pivnice. Na místo byli přivolání policisté, kteří svým bleskurychlým zákrokem rvačku okamžitě ukončili a agresory zadrželi. Provedeným testem na přítomnost alkoholu v dechu zjistili, že v dechu obou mužů je množství převyšující 2 promile. Po převezení na lékařské vyšetření byli zdravotníky prohlédnuti a poté stanoveno, že jsou schopni pobytu v policejní cele,“ popsal tiskový mluvčí jihočeských policistů Milan Bajcura.

Případ vyšetřují policisté z obvodního oddělení České Budějovice – město, kteří ve věci zahájili úkony zkráceného přípravného řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Vzhledem ke zranění jednoho z obsluhujících, budou policisté řešit jeho vyšetření ve zdravotnickém zařízení a lze předpokládat rozšíření trestního řízení.

Foto pixabay.com

Štítky alkohol, napadení, policie, České Budějovice, restaurace

Opilí muži napadli obsluhu restaurace a ničili její vybavení  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.