Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Silně opilá osmatřicetiletá žena ležela na Lannovce, doma nechala tříleté dítě

Strážníci vyjížděli ze čtvrtka na pátek kolem půlnoci k ležící ženě, kterou zmohl noční výlet do centra Budějc. Opilá žena nebyla při příjezdu strážníků schopna stát na nohou. Ještě před cestou na záchytku se zmínila, že má doma tříletou dceru.

V pátek 29. března vyjížděla hlídka městské policie na oznámení o podnapilé ženě, která ležela na Lannově třídě. Strážníci na místě zjistili, že opilá žena se není schopna udržet na nohou. Hlídka proto rozhodla o jejím převozu na záchytku. Ještě před tím se zmínila, že má doma tříletou dceru.

Hlídka na místo zavolala i policisty z Obvodního oddělení Policie ČR Lišov, která vyjela do místa bydliště dotyčné ženy. „Policisté skutečně zjistili, že v místě daného bydliště je tříletá dívenka ve společnosti matčina známého. Muž údajně přišel ke své známé na pozvání ke společně strávenému večeru. Když žena z neznámých důvodů muže nechala v bytě a odešla neznámo kam, nemohl doma samotné dítě nechat,“ popsala tisková mluvčí strážníků Věra Školková.

Na základě rozhodnutí sociální pracovnice bylo dítě převezeno do nemocnice v Budějcích. Celý případ si převzali k dalšímu šetření pracovnice z oddělení sociálně právní ochrany dětí budějckého magistrátu.

Foto Jana Kroneislová

Štítky alkohol, policie, Lannova třída, opilá žena, dítě, České Budějovice, Policie České republiky, Lišov

Silně opilá osmatřicetiletá žena ležela na Lannovce, doma nechala tříleté dítě  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.