Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Včerejší nehoda z Táborska má tragické následky, řidič osobáku v nemocnici zemřel

Nehoda se stala včera krátce po 15. hodině u obce Vlastiboř na Táborsku. Řidič osobáku podle policie předjížděl auto před ním, dostal smyk a naboural do náklaďáku. Na místě přistával i vrtulník letecké záchranné služby, který řidiče osobáku s těžkým zraněním transportovat do nemocnice v Budějcích. Silnice byla v obou směrech skoro čtyři hodin uzavřena.

„Podle prvotních informací osmadvacetiletý řidič osobního auta, který jel ve směru od Sudoměřic na Soběslav, po předjetí před ním jedoucího osobáku dostal smyk a pravým bokem narazil do protijedoucího náklaďáku,“ uvedl tiskový mluvčí policistů Miroslav Doubek.

Řidiče osobního auta do nemocnice v Budějcích transportoval, s těžkých zraněním, vrtulník letecké záchranné služby, který byl na místo přivolán. „Po jedné hodině ranní dnešního dne pak policisté obdrželi smutnou zprávu. Mladý řidič i přes veškerou snahu záchranářů a zdravotníků svým zraněním podlehl. Stal se tak bohužel již jedenáctou letošní obětí dopravních nehod na jihočeských silnicích,“ dodal Doubek.

Veškeré okolnosti nehody jsou i nadále předmětem šetření táborských dopravních policistů.

Foto pcr.cz

Štítky nehoda, policie, úmrtí, tragická nehoda, nemocnice, okres Tábor, úraz, České Budějovice, Vlastiboř, Soběslav, Sudoměřice

Včerejší nehoda z Táborska má tragické následky, řidič osobáku v nemocnici zemřel  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.