Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opilý mladík ničil veřejné toalety, na záchytce si ho vyzvedla matka

Opilý muž měl podle strážníků v pondělí 15. dubna krátce po deváté hodině večer ničit na Sokoláku veřejné toalety. Hlasitě nadával a sotva stál na nohou, přesto se strážníkům pokusil utéct. To mu ale nevyšlo a v poutech byl převez na záchytku, kde si ho vyzvedla matka.

V době příjezdu hlídky měl osmnáctiletý muž na hlavě drobné poranění. Kde k němu přišel, ale nechtěl prozradit. Nespolupracoval a s výzvami od strážníků si také moc hlavu nelámal. Z místa se nakonec pokusil utéct. „Bylo proti němu použito donucovacích prostředků a byla mu nasazena služební pouta,“ popsal tiskový mluvčí strážníků David Štýfal.

Mladík nadýchal 2,14 promile a po ošetření byl převezen na záchytku, kde už na něj čekala matka, která si ho převzala do své péče.

Událost bude mít pro výtržníka dohru. Celou věc si převzal budějcký magistrát. Mladík je podezřelý hned z několika přestupků proti veřejnému pořádku a proti majetku, za který mu hrozí pokuta až padesát tisíc korun.

Foto Ales Dokulil

Štítky vandalství, opilec, záchytka, strážníci, České Budějovice, toaleta

Opilý mladík ničil veřejné toalety, na záchytce si ho vyzvedla matka  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.