Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilý muž ujížděl strážníkům po chodníku a parkem na Sadech. Chtěl si vyzkoušet, jaké to je

Strážníci městské policie řešili dnes ráno čin muže, který na sebe upoutal pozornost jízdou v jednosměrce v protisměru. Když zahlédl hlídku strážníků, snažil se jí ujet. Nakonec to autem vzal po chodníku a projel parkem Na Sadech.

Pozornost na sebe řidič upoutal dnes v devět hodin ráno, když projel jednosměrkou v protisměru. Hlídka na nic nečekala a za řidičem vyrazila. Muž se ale nehodlal tak lehko vzdát a hlídce začal ujíždět. Vzal to přes chodník, a nakonec i přes park Na Sadech

„Strážník předal informaci o podnapilém řidiči svým kolegům a ti se vydali řidiče pronásledovat. Pětatřicetiletého muže z Budějc se podařilo zastavit v ulici Čéčova. Společná hlídka strážníka s policistou muži nadjela a zablokovala mu cestu. Muž nadýchal 1, 56 promile, při opakované zkoušce 1, 6 promile,“ popsal tiskový mluvčí strážníků David Štýfal.

Když hlídka muže zastavila, řekl, že si chtěl jen vyzkoušet, jaké to je ujíždět policii. „Muž se po svém výsledku orientační dechové zkoušky stal podezřelý ze spáchání trestného činu a událost si převzala policie k dalšímu šetření,“ dodal mluvčí.

Foto mpolicie.c-budejovice.cz

Štítky alkohol, stážníci, České Budějovice, chodník, Na Sadech

Opilý muž ujížděl strážníkům po chodníku a parkem na Sadech. Chtěl si vyzkoušet, jaké to je  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.