Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policie pátrá po ženě ze Soběslavi. Z domova odešla v sobotu a nemá u sebe mobil ani doklady

Policisté pátrají po Marcele Petrů. Ta podle rodiny měla odejít v sobotu odpoledne ze svého bydliště v Soběslavi. Ještě v neděli byla viděna na různých místech ve městě. Nemá u sebe osobní doklady ani svůj mobilní telefon.

Pohřešovaná žena je štíhlé, asi 155 – 160 centimetrů vysoké postavy, tmavých, kratších, prošedivělých vlasů, zdánlivého stáří 65 –  70 let. Oblečena by mohla být do růžového trička s nápisem a oranžových krátkých kalhot. Na nohou může mít pantofle modré barvy, na hlavě černou kšiltovou čepici s fialovým nápisem „G“ na boku. Na krku pak nosí stříbrný řetízek s přívěškem madony.

„Jakékoliv informace k výskytu či pohybu uvedené pohřešované ženy sdělte prosím soběslavským policistům na jejich služebně v Palackého ulici či telefonní lince 974 238 740, případně přímo operačnímu středisku PČR cestou linky číslo 158,“ uvedl tiskový mluvčí policie Miroslav Doubek. 

Foto Koláž Budějcké Drbny

Štítky pátrání, policie, Táborsko

Policie pátrá po ženě ze Soběslavi. Z domova odešla v sobotu a nemá u sebe mobil ani doklady  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.