Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič osobáku se vymlouval na zapomenutý řidičák, měl zákaz řízení

Strážníci městské policie zastavili ve čtvrtek odpoledne řidiče osobáku, který vjel do zákazu vjezdu. Když po šestatřicetiletém muži chtěli doklady, vymlouval se, že je zapomněl v jiném autě. Hlídka následně zjistila, že opak je pravdou. Od začátku letošního roku měl zákaz řízení.

Hlídka řidiče zastavila ve čtvrtek odpoledne v Nádražní ulici. Pozornost na sebe upoutal šestatřicetiletý muž, když vjel do zákazu vjezdu.

„Když strážníci po muži za volantem požadovali řidičák, setkali se s výmluvami. Řidič se snažil hlídku přesvědčit o tom, že řidičský průkaz zapomněl v jiném autě. Jak se však vzápětí ukázalo, nebyla to pravda,“ uvedla tisková mluvčí strážníků Věra Školková.

„Papíry“ totiž nevlastní od začátku letošního roku, kdy mu byl udělen zákaz řízení. Strážníci proto na místo přivolali hlídku policie, která muži za volantem zakázala další jízdu. Řidiče čeká sdělení obvinění z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí.

Foto mpolicie.c-budejovice.cz

Štítky zákaz řízení, městská policie, České Budějovice

Řidič osobáku se vymlouval na zapomenutý řidičák, měl zákaz řízení  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.