Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Šestadvacetiletý mladík se v Budějcích procházel po kolejích. Zadrželi ho drážní hasiči

Protiprávního jednání, za které mu může hrozit až desetitisícová pokuta, se včera odpoledne dopustil šestadvacetiletý mladík, který se procházel mezi depem a budějckým nádražím po kolejišti. Procházku mu překazili až drážní hasiči, kteří mladíka předali do rukou policie.

Pohyb mladého muže v kolejišti mezi depem a českobudějovickým vlakovým nádraží zaznamenal včera po 16 hodině drážní zaměstnanec. „O skutečnosti informoval jak operačního důstojníka Integrovaného operačního střediska Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje, tak i drážní hasiče. Ti muže vzápětí zadrželi a předvedli mimo zakázaný prostor, kde ho poté předli do rukou policistů,“ popsal policejní mluvčí Milan Bajcura.

Šestadvacetiletý mladík poté putoval na policejní služebnu. Je podezřelý ze spáchání přestupku, za který mu v případě prokázání viny hrozí pokuta až do 10 tisíc korun. „V kolejišti se mohou pohybovat pouze proškolené osoby, například zaměstnanci drah, jiní se dopouštějí protiprávního jednání,“ dodal Bajcura.

Foto pixabay.com

Štítky krimi, policie, koleje, drážní hasiči, nádraží, České Budějovice, Jihočeský kraj

Šestadvacetiletý mladík se v Budějcích procházel po kolejích. Zadrželi ho drážní hasiči  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.