Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilý mladík vezl v peugeotu devět lidí. Desátého, který cestoval na kapotě, auto přejelo

Českokrumlovští kriminalisté vyšetřují vážnou dopravní nehodu z neděle, která se stala mezi obcemi Plešovice a Třísov. Řidič osobního auta značky Peugeot 207 převážel devět lidí, desátý cestoval na přední kapotě. Řidič ale prudce zabrzdil, mladý muž spadl a auto ho přejelo. Mladík byl s těžkým zraněním transportován do nemocnice.

K nehodě došlo v neděli kolem půl čtvrté ráno podél železniční trati mezi obcemi Plešovice a Třísov. Policisté se při vyšetřování nehody nestačili divit. V autě totiž cestovalo 10 lidí.

Aby toho nebylo málo, tak se na přední kapotě nějakým způsobem držel jedenadvacetiletý vrstevník. „Řidič prudce přibrzdil a mladík z přední kapoty spadl před vozidlo a následně ho auto přejelo. Při této nehodě došlo k těžkému zranění mladíka, který byl následně transportován do nemocnice,“ uvedl tiskový mluvčí Milan Bajcura.

Hlídka dala řidiči dýchnout. Test na alkohol byl pozitivní. Mladík nadýchal 0,9 promile. Vzhledem k delší prodlevě od doby nehody a měření alkoholu, byl řidič vyzván, aby se podrobil odběru biologického materiálu k přesnému určení množství návykové látky.

Případ byl předán do vyšetřování kriminalistů, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti.

Foto pcr.cz

Štítky vážná dopravní nehoda, Českokrumlovsko, policie, nemocnice, zranění, Peugeot, havárie, Plešovice, Třísov, Peugeot 207

Opilý mladík vezl v peugeotu devět lidí. Desátého, který cestoval na kapotě, auto přejelo  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.