Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Z parkoviště v Táboře zmizel trabant, policie hledá svědky

Táborští policisté pátrají po zloději, který v Táboře ukradl auto značky Trabant 601 S. Auto zmizelo z neděle na pondělí. Zaparkované bylo na parkovišti v Havanské ulici na Sídlišti Nad Lužnicí v Táboře. Poznávacím znamení je jiný odstín barvy levých předních dveří.

Trabant zmizel mezi pátou hodinou odpolední v neděli do deváté hodiny ráno následujícího dne. Auto má světle zelenou barvu, poznávací značku TAC 06-97, číslo motoru 850092 a je z roku 1980. „Markantním znakem vozidla je jiný odstín barvy levých předních dveří. Hmotná škoda byla stanovena na částku 40 tisíc korun,“ popsal tiskový mluvčí policie Miroslav Doubek.

Po zloději i odcizeném autě pátrají policisté táborského obvodního oddělení, kteří žádají každého, kdo by mohl k objasnění krádeže poskytnout jakoukoliv důvodnou informaci, a to jak z místa činu, tak k pohybu, výskytu nebo podezřelé nabídce prodeje uvedeného auta, aby se své poznatky sdělil táborským policistům na jejich služebně v Divadelní ulici či telefonním čísle 974 238 700.

S prosbou o pomoc při pátrání se přidala i vnučka majitelky auta. „Podle informace, která se ke mně dostala, mířil trabant včera ráno směrem na Budějce. Proto prosím o informaci všechny, kteří by ho zahledli. Pro babičku je to citová záležitost. Děkuji všem za případné zprávy,“ uvedla na Facebooku Naďa K

Foto Naďa K.

Štítky krádež, policie, Trabant, Tábor, zloděj, Lužnice, Trabant 601, Facebook

Z parkoviště v Táboře zmizel trabant, policie hledá svědky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.