Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič osobáku nezvládl jízdu na mokré silnici, skončil na střeše jiného auta

Dopravní policisté z Jindřichova Hradce prošetřují nehodu, která se stala v úterý odpoledne na Jindřichohradecku. Řidič osobního auta pravděpodobně nezvládl jízdu na mokré silnici, dostal se do protisměru a skončil na střeše jiného auta. Policisté navíc zjistili, že toto auto nemá platnou technickou.

K nehodě došlo v úterý krátce před půl třetí na silnici ve směru od obce Břilice do obce Dunajovice. Podle policie řidič pravděpodobně nepřizpůsobil jízdu na mokré silnici. „Po průjezdu zatáčky nezvládl řízení, čímž se dostal do protisměru, kde vyjel s autem mimo silnici. V důsledku vyjetí vozidla došlo k vymrštění přední části vozidla a následnému pádu  na přední část protijedoucí vozidla Škoda Citigo,“ popsala tisková mluvčí policie Hana Millerová.

Řidička ze škodovky byla převezena do nemocnice v Budějcích. U obou řidičů byla policisty provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. Na vozidle VW Passat vznikla hmotná škoda ve výši nejméně 20 tisíc korun. Na autě Škoda Citigo vznikla hmotná škoda nejméně  50 tisíc korun. Policisté navíc zjistili, že Passat nemá platnou technickou. 

Foto pcr.cz

Štítky nehoda, policie, Jindřichohradecko, zranění, silnice, Jindřichův Hradec, okres Jindřichův Hradec, Škoda Citigo, Volkswagen Passat, Dunajovice, Břilice, České Budějovice

Řidič osobáku nezvládl jízdu na mokré silnici, skončil na střeše jiného auta  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.