Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Téměř dva roky týral své rodiče. Muži z Jindřichohradecka hrozí až dva roky vězení

Jindřichohradečtí kriminalisté obvinili koncem týdne dvaapadesátiletého muže, který měl téměř dva roky týrat své rodiče. Měl jim nadávat, slovně i fyzicky je napadat a požadovat po nich peníze a mnoho dalšího. Policisté útočníka zadrželi, umístili do cely a podali návrh na vzetí do vazby. V případě odsouzení mu hrozí až osm let vězení.

Dvaapadesátiletý muž je obviněný z týrání rodičů. „Muž od prosince roku 2017 týral v rodinném domě svého čtyřiaosmdesátiletého otce a osmasedmdesátiletou matku. Nadával jim, slovně a fyzicky je napadal, požadoval po nich peníze, cigarety, budil je během noci a útočil na ně," popsal případ policejní mluvčí Jiří Matzner.

Podle policie museli rodiče v některých případech utéct před synem z domu a ukrýt se v autě nebo v něm jezdit po okolí. „Minulý týden měl obviněný znovu zaútočit na otce, srazit ho k zemi a zranit ho," doplnil Matzner.

Policisté útočníka zadrželi, umístili do policejní cely a podali podnět k návrhu na jeho vzetí do vazby. V případě odsouzení hrozí tyranovi trest odnětí svobody v délce až osmi let.

Foto pixabay.cz

Štítky krimi, policie, týrání, vězení, okres Jindřichův Hradec, věznice

Téměř dva roky týral své rodiče. Muži z Jindřichohradecka hrozí až dva roky vězení  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.