Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policisté řešili v Cehnicích dvě napadení, jeden z agresorů skončil v cele

Policisté z Vodňan v sobotu večer zasahovali hned u dvou napadení v Cehnicích. K prvnímu útoku došlo před hospodou. Zraněný muž musel být převezen do nemocnice k dalšímu ošetření. Druhé napadení se stalo o tři hodiny později před diskotékou. Agresivní mladý muž tam napadl o tři roky jiného staršího muže. Hlídce navíc vulgárně nadával a vyhrožoval.

Oznámení o prvním napadení přijali policisté v sobotu kolem osmé hodiny večer. „Hlídka, která na místo přijela zjistila, že před hospodou fyzicky napadl osmatřicetiletý letý muž druhého o čtyři roky staršího muže. Způsobil mu poranění, které si vyžádalo převoz do nemocnice k vyšetření,“ popsala tisková mluvčí policie Jaromíra Nováková.

K dalšímu napadení vyjížděli policisté o tři hodiny později. Tentokrát ale před diskotéku, kde začali řešit incident, rozpor mezi dvěma muži ve věku dvacet a třiadvacet let. „Během řešení přestupku začal jeden z těchto mužů slovně policisty napadat, kdy hlídce vulgárně nadával a vyhrožoval. Muž byl za použití donucovacích prostředků zadržen a převezen do policejní cely,“ dodala mluvčí.

Při zadržení muž kladl odpor a pokusil se napadnout jednoho ze zasahujících policistů. Dvacetiletý muž je podezřelý z přečinu výtržnictví.

Foto Ales Dokulil

Štítky napadení, policie, Strakonicko, zranění, Cehnice, Vodňany

Policisté řešili v Cehnicích dvě napadení, jeden z agresorů skončil v cele  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.