Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Za tragickou nehodu na Písecku padl trest. Řidič, který zabil čtyři lidi, půjde sedět na 18 měsíců

U Okresního soudu v Písku dnes padl trest za tragickou dopravní nehodu, která se stala začátkem loňského listopadu na silnici I/4 u Drhovle na Písecku. Nehodu nepřežil jeden muž a tři ženy. Nehoda byla jednou z nejtragičtějších loňského roku. Hlavní příčinou nehody bylo podle policie nedání přednosti projíždějící Octavii.

K tragické nehodě došlo loni 8. listopadu. Na vině byl podle policie šedesátiletý řidič nákladního auta, který jel kolem třetí hodiny odpoledne ze Strakonic směrem na Prahu. Na silnici číslo 4 nedal při odbočování směrem na Písek přednost protijedoucímu vozu Škoda Octavia a došlo ke střetu.

U obce Drhovle na Písecku došlo dnes odpoledne k tragické dopravní nehodě, při níž zemřeli čtyři lidé. Bočně do sebe narazily osobní a nákladní automobil. Silnice je v místě nehody uzavřená.

V autě zemřeli čtyři lidé. U řidiče náklaďáku byla vyloučena přítomnost alkoholu. Šedesátiletý Jaroslav T. si dnes u Okresního soudu v Písku vyslechl rozsudek. Soudkyně zohlednila, že nikdy neměl žádný záznam a neudělal ani přestupek. Přilepšilo mu i to, že projevil lítost. Jaroslav T. proto dnes od soudu  odcházel s osmnáctiměsíčním trestem odnětí svobody a pětiletým zákazem řízení. Původně mu hrozilo až šest let za mřížemi. Rozsudek je nepravomocný. 

Za tragickou nehodu na Písecku , při které zemřeli čtyři lidé, padlo obvinění

Písečtí policisté obvinili jedenašedesátiletého řidiče Iveca který loni v 8. listopadu na silnici I/4 u Drhovle na Písecku způsobil dopravní nehodu, při které zemřel jeden muž a tři ženy. Nehoda byla jednou z nejtragičtějších loňského roku.

Foto Redakce

Štítky soud, Písecko, tragická dopravní nehoda, vězení, policie, okres Písek, Písek, Škoda Octavia, Drhovle, Praha, Strakonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za tragickou nehodu na Písecku padl trest. Řidič, který zabil čtyři lidi, půjde sedět na 18 měsíců  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.