Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Policisté hledají svědky loupežného přepadení benzínky, ozbrojený pachatel ukradl peníze

, aktualizováno 14. listopadu 2019, 11:03

Jindřichohradečtí kriminalisté vyšetřují od včerejšího dne loupežné přepadení čerpací stanice Mol v Jindřichově Hradci. Maskovaný pachatel pod pohrůžkou krátké střelné zbraně gestikulací donutil zaměstnankyni k vydání finanční hotovosti, která byla v té době v kase. Lupič pak s finanční hotovostí z místa činu odešel směrem k ulici Rezkova.

K loupežnému přepadení došlo včera krátce před třetí hodinou ráno v Jindřichově Hradci. Neznámý pachatel byl pravděpodobně maskovaný vytaženou mikinou přes nos a zimní čepicí na hlavě. „Pod pohrůžkou krátké střelné zbraně gestikulací donutil zaměstnankyni k vydání finanční hotovosti, která byla v té době v kase. Poškozená podle pokynů pachatele vložila bankovky i mince  do jím přinesené igelitové tašky. Neznámý pachatel poté i s finanční hotovostí  z místa činu  odešel směrem k ulici Rezkova. Zaměstnankyně neutrpěla žádné zranění,“ popsala tisková mluvčí policie Hana Millerová.

Neznámý pachatel se zbraní přepadl benzínku v Hradci

Zatím neznámý pachatel přepadl dnes nad ránem benzínku v Jindřichově Hradci. Podle kriminalistů byl ozbrojený. Během přepadení nebyl nikdo zraněn. Policie další informace k případu uvolní během dnešního dne.

Pachatel měl na hlavě černou zimní čepicí. Oblečený byl do světle modrých riflí, tmavozelené bundy s hnědými kostkami a šedozeleného roláku. Na nohu měl šedohnědé tenisky. Vysoký byl zhruba 170 centimetrů. Policisté žádají případné svědky, aby se ozvali na linku 158.

Foto pcr.cz

Štítky loupežné přepadení, Jindřichův Hradec, policie, zbraň, hotové peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají svědky loupežného přepadení benzínky, ozbrojený pachatel ukradl peníze  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.