Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

ZMIZELÍ: Hádka mezi bratry skončila zmizením jednoho z nich, Pavel Cmunt je pohřešovaný už patnáct let

Za měsíc tomu bude 15 let, kdy z domova v Kostelci nad Vltavou odešel Pavel Cmunt. Před tím, než beze stopy zmizel, ještě kontaktoval svého kamaráda, bývalou přítelkyni a bratra, se kterým se v den zmizení pohádal.

Celý příběh Pavla Cmunta začíná a končí v okolí Kostelce nad Vltavou. Jeho rodina ho naposledy viděla 26. prosince roku 2004. Den před svým zmizením navštívil s bratrem taneční zábavu v Kostelci. Když se společně nad ránem vrátili k domu, kde bydleli. Došlo mezi nimi k hádce. Tu slyšel otec, který se za bratry vydal a vyčinil jim.

„Podle výpovědi přišel ráno Pavel za otcem a vysvětloval mu, co se mezi ním a bratrem stalo. Výsledek jejich rozhovoru byl takový, že se Pavel urazil a z domu odešel. V neděli odpoledne ještě kontaktoval kamaráda se kterým se chtěl jít kouknout na fotbalové hřiště. Dále bylo zjištěno, že před zmizením kontaktoval bývalou přítelkyni, která o něm také nic nevěděla. Mobilem se ještě snažil spojit se svým bratrem,“ řekl ke zmizení vrchní komisař Peter Tousecký.

Od chvíle, kdy z domu v roce 2004 odešel, o něm nikdo neví. Myšlenky na sebevraždu prý neměl. Jako nejvíce pravděpodobnou možností jeho zmizení se jeví, že došlo k nějaké nešťastné náhodě. V okolí místa bydliště se nachází Vltava, vzdušnou čárou asi dva kilometry Žďákovský most. Policie pracovala i s verzí, že mohlo dojít k jeho pádu z mostu. Prohledány byly i lesy v okolí, kde proběhla řada pátracích akcí. Bohužel ani to nepřineslo kladný výsledek.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny

Štítky Zmizelí, pátrání, policie, Písecko, Kostelec nad Vltavou, Kostelec (Krnov)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ZMIZELÍ: Hádka mezi bratry skončila zmizením jednoho z nich, Pavel Cmunt je pohřešovaný už patnáct let  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.