Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Při tragické dopravní nehodě na Českokrumlovsku zemřel řidič osobáku

, aktualizováno 22. listopadu 2019, 6:59

Dopravní policisté vyjížděli dnes v podvečer k vážné dopravní nehodě, která bohužel skončila tragicky. Nehoda se stala krátce po čtvrt na sedm před obcí Brloh na Českokrumlovsku. Řidič, který pravděpodobně nevybral zatáčku, sjel ze silnice a narazil do stromu. Přivolaná záchranná služba se muži ještě snažila pomoci – neúspěšně. Na místě svým zraněním podlehl.

K nehodě došlo po čtvrt na sedm večer. Osmadvacetiletý řidič je pravděpodobně od obce Chroboly směrem na Brloh. „Po projetí levotočivé zatáčky vyjel řidič mimo komunikace a čelně narazil do stromu. Vozidlo uvízlo několik metrů pod srázem,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Řidič bohužel na místě svým zraněním podlehl. „Českokrumlovští dopravní policisté zjišťují přesnou příčinu nehody a rovněž totožnost mrtvého muže,“ dodala mluvčí. Muž jel podle policie v autě sám. Stal se letošní pětašedesátou obětí dopravních nehod na jihu Čech.

Policisté zároveň varují řidiče, aby zbytečně neriskovali a nejezdili rychle. „Nepřeceňujte své síly a schopnosti. Dodržujte pravidla silničního provozu. V tomto období často bývají mlhy a teploty pod nulou. Silnice tak bývají především v lesních úsecích mokré a namrzají. Myslete na to," uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky tragická dopravní nehoda, policie, Českokrumlovsko, okres Český Krumlov, Brloh, Chroboly, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při tragické dopravní nehodě na Českokrumlovsku zemřel řidič osobáku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.