Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Fenka křížence před poštou pokousala muže, majitel událost odmítl řešit

Strážníci městské policie včera řešili případ, kdy fenka křížence pokousala před budou České pošty kolemjdoucího muže. Majitel psa sice po svém příchodu napadenému muži ukázal očkovací průkaz psa, událostí se však dál odmítal zabývat a z místa odešel. Nezodpovědný majitel psa se ale postihu nevyhne. Strážníkům se ho totiž podařilo i se psem vypátrat.

Uvázaná fenka křížence muže pokousala včera v devět hodin ráno na Pražské třídě. Podle slov napadeného se po něm fenka ohnala, když procházel kolem ní. „Napadený muž ukázal strážníkům zranění na lýtku pravé nohy, které mu fenka způsobila. Lékařské ošetření však pětačtyřicetiletý muž z Prahy odmítl. Když na místo přišel majitel psa, ukázal zraněnému muži očkovací průkaz .Událostí se ale odmítl dále zabývat. Napadený muž si ještě stačil všimnout názvu veterinární ordinace, do které majitel se psem dochází. Tam ho také strážníci o několik desítek minut později zastihli,“ uvedla tisková mluvčí strážníků Věra Školková.

Šestadvacetiletý muž z Českých Budějovic se snažil ospravedlnit tím, že mu údajně někdo psa přivázal na jiné místo, než kde ho on sám zanechal. Strážníkům se svěřil, že do veterinární stanice zamířil za účelem čipování svého psa. „Za přestupek proti pořádku v územní samosprávě, ze kterého je majitel psa důvodně podezřelý porušením obecně závazné vyhlášky města, mu hrozí pokuta až 100 tisíc korun,“ dodala mluvčí. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky městská policie, pes, napadení, České Budějovice, kříženec, Česká pošta, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fenka křížence před poštou pokousala muže, majitel událost odmítl řešit  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.