Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kriminalisté pátrají po nezletilé dívce, může se pohybovat ve společnosti mladého muže

Kriminalisté z Budějc pátrají po nezletilé dívce Nikole Trávníčkové. Podle policie ji včera naposledy viděla její matka. Doma nechala svůj mobilní telefon. Do dnešního dne se domů nevrátila a nepodala o sobě žádnou zprávu. Je pravděpodobné, že se pohybuje v Budějcích ve společnosti mladého muže.

Třináctiletou Nikolu Trávníčkovou viděla včera naposledy její matka. Řekla, že jde za kamarádkou, ale do této chvíle o sobě nedala vědět. Je pravděpodobné, že se pohybuje v Budějcích ve společnosti mladého muže.

„Dívka je 163 centimetrů vysoká, má štíhlou postavu, modrozelené oči, černé vlasy délky na ramena a kulatý obličej. V uších kulaté náušnice z bílého kovu. Naposledy na sobě měla černé kalhoty, bílé triko, zelený svetr a černou zimní bundu s kapucí,“ uvedla tisková mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

Pokud máte o dívce jakékoliv informace, obraťte se na kriminalisty na telefonním čísle 974 226 336, na mobilním telefonu 727 936 868 nebo volejte přímo linku 158. 

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny

Štítky pátrání, kriminalisté, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté pátrají po nezletilé dívce, může se pohybovat ve společnosti mladého muže  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.