Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

ZMIZELÍ: Podnikatel, kterého zlomily dluhy. Pavel Huska je pohřešovaný čtrnáct let

Jedním z posledních pohřešovaných v rubrice Zmizelý je Pavel Huska, který se pohyboval v oboru financí. Dostal se ale do finančních potíží a v roce 2006 se rozhodl odcestovat do Švýcarska. Poslední zprávu o sobě podal o pět let později z Krymu.

Pavel Huska zmizel v srpnu roku 2006. Byl to vzdělaný podnikatel, který se pohyboval v oboru financí. Tíživá finanční situace ho ale dohnala k tomu, že odcestoval do Švýcarska. Před tím své rozhodnutí napsal v dopisech, které adresoval svým sourozencům a matce své dcery. Stálo v nich, že se jen tak nevrátí. Žádné sebevražedné úmysly ale nenaznačoval.

Ve Švýcarsku bylo prohlédáno i místo, kde se ubytoval. Bohužel bez výsledků. Policie pátrání odložila. Přítelkyně Pavla Husky požádala civilní soud o prohlášení svého přítele za mrtvého. Soud její žádosti vyhověl.

„V roce 2011 ale Pavel Huska poslal své přítelkyni dopis, ve kterém o sobě dal vědět. Bylo zjištěno, že dopis byl odeslán z Krymu. Přítelkyně se znovu obrátila na soud a ten usnesením zrušil rozhodnutí o prohlášení za mrtvého. Kde se momentálně muž nachází, ale nikdo neví,“ uvedl vrchní komisař Peter Tousecký.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny

Štítky Zmizelí, policie, pátrání, Švýcarsko, Krym

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ZMIZELÍ: Podnikatel, kterého zlomily dluhy. Pavel Huska je pohřešovaný čtrnáct let  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.