Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

ZMIZELÍ: Muž, který mohl figurovat jako bílý kůň v nákupech zlata

Jednou z posledních osob v pravidelné rubrice Zmizelí je Josef Nevrlý. Sestra s ním naposledy mluvila v roce 2001. Oznámení ale učinila až v roce 2013, kdy hospodářská kriminálka prověřovala jinou trestnou činnost. Pohřešovaný Nevrlý totiž mohl figurovat jako bílý kůň v nákupech zlata a zlatých předmětů.

Pohřešovaný Josef Nevrlý se narodil 11. listopadu roku 1976. Poslední jeho výskyt byl zaznamenám v roce 2000 na Prachaticku. Jeho sestra s ním naposledy mluvila o rok později a od té doby se nikomu z rodiny neozval.

Podle slov jeho rodiny to byl podivín, který velmi holdoval alkoholu a návykovým látkám. Podobně „pestrý“ byl i jeho způsob žití. „Chvíli bydlel u jednoho ze sourozenců pak zase u druhého. Jeho chování se dalo označit jako nepřizpůsobivé,“ uvedl vrchní komisař Peter Tousecký.

Jeho rodina se s ním proto přestala vídat a Josef Nevrlý tak začal cestoval po celé České republice. Od jeho příbuzných byly odebrány vzorky DNA a to v případě, že by bylo někde nalezeno tělo pohřešovaného muže. Mohlo se ale také stát, že Josef Nevrlý odcestoval kamkoli i mimo území České republiky.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny

Štítky Zmizelí, policie, pátrání, Josef Nevrlý, rodina, Česko, okres Prachatice, zlato, bílý kůň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ZMIZELÍ: Muž, který mohl figurovat jako bílý kůň v nákupech zlata  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.