Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Silně opilý řidič boural do stromu, skončil v policejní cele

Českobudějovičtí dopravní policisté vyjížděli v sobotu k dopravní nehodě osobáku, který skončil ve stromě. Hlídka na místě zjistila, že řidič se před jízdou posilnil alkoholem a navíc nevlastnil ani řidičák. Po pobytu na záchytce putoval rovnou do policejní cely.

K nehodě došlo v sobotu večer mezi obcemi Netěchovice a Týn nad Vltavou. Řidič osobáku jel rychle a při projíždění levotočivé zatáčky vjel do pravého silničního příkopu, kde naboural do vzrostlého stromu. „Při vyšetřování nehody strážci pořádku zjistili, že pětatřicetiletý cizinec se před jízdou posilnil alkoholem. Výsledek měření převýšil 2,6 promile. Po pár minutách opakovaný test potvrdil uvedené množství. Dále byl řidič vyzván k předložení řidičského průkazu a přitom zjistili, že není jeho držitelem,“ uvedl tiskový mluvčí policie Milan Bajcura

Hříšník byl zadržen a převezen na záchytku. Odtud pak putoval rovnou do policejní cely. Muž byl vyslechnut a převzal si podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Případ je řešen formou zkráceného přípravného řízení se zadržením.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky alkohol, nehoda, policie, Českobudějovicko, vězeňská cela, Týn nad Vltavou, Netěchovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lojza Chytrak

Možná by bylo zajímavé ještě si přečíst jaký, předpokládám, směšný tres si dotyčný cizinec od našeho soudu odnese. V porovnání s tím jaký trest by vyfasoval našinec v jeho zemi. Nějaký novinářský "pachateli hrozí bla, bla, bla až.." Né to ne. Pachatel dostal.. To nás zajímá.

Úterý, 11. února 2020, 23:14Odpovědět

Silně opilý řidič boural do stromu, skončil v policejní cele  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.