Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž obviněný z vraždy přítelkyně na Táborsku je ve vazbě, důvodem byly vztahové problémy

, aktualizováno 17. února 2020, 12:57

Muž, který ve čtvrtek nad ránem zabil svou přítelkyni, je ve vazbě. Policie dnes uvolnila další informace k této tragické události. Podle ní stojí za brutálním činem vztahové problémy, které dvojice měla.

K vraždě došlo ve čtvrtek brzo ráno ve vesnici Třebiště na Táborsku. Obětí násilného trestného činu se stala mladá žena. Policisté vraha zadrželi na zahradě u domu, kde spolu dvojice nějakou dobu žila. 

Kriminalisté vyšetřují vraždu na Táborsku, obětí je žena

Krajští kriminalisté od dnešního rána vyšetřují vraždu, ke které mělo dojít ve vesnici Třebiště na Táborsku. Obětí násilného trestného činu se stala mladá žena. Policisté na místě zadrželi podezřelého muže, který je momentálně v policejní cele.

„Krajští kriminalisté koncem minulého týdne obvinili ze zločinu vraždy muže, kterého zadrželi bezprostředně po činu. Motivem tohoto závažného zločinu byly pravděpodobně vztahové problémy dvojice,“ uvedl tiskový mluvčí policie Milan Bajcura, který dodal, že obviněný muž je v současné době ve vyšetřovací vazbě.

Policisté se v rámci vyšetřování také obrací na širokou veřejnost. Hledají případné svědky, kteří s dvojicí minulou středu kolem páté hodiny odpoledne přišli do kontaktu „Uvítáme i svědectví lidí, kteří byli mužem a ženou požádáni o odvoz autem, nebo se s dvojicí v Želči setkali po vystoupení z autobusu ve směru z Tábora. Své poznatky prosím volejte na linku 158,“ dodal mluvčí. 

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pcr.cz

Štítky vražda, Táborsko, policie, vazba, okres Tábor, Třebiště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž obviněný z vraždy přítelkyně na Táborsku je ve vazbě, důvodem byly vztahové problémy  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.