Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Rozkopával popelnice a jednu poslal i do silnice, opilý muž skončil v poutech na záchytce

Převracením a rozkopáváním popelnic se na Rudolfovské třídě bavil opilý jedenatřicetiletý muž z Českobudějovicka. Jeho „zábavu“ mu ale překazila hlídka městské policie. Muž se strážníky nehodlal spolupracovat a v poutech putoval na záchytku, kde mu naměřili 2,36 promile.

Strážníci městské policie na Rudolfovskou třídu vyjížděli v sobotu ve tři hodiny ráno. Operátor městského kamerového systému totiž zaregistroval muže, který při chůzi kopal do stojících popelnic a převracel jejich obsah na chodník. Velkoobjemový kontejner dokonce odtlačil doprostřed silnice. 

„Zjevně podnapilý muž držel v ruce kelímek s pivem a po dotazu na své jednání strážníkům sdělil, že je pouze „pěšák chodící po chodnících“. K přiznání ho nepřiměl ani důkaz ve formě kamerového záznamu. Na opakované výzvy strážníků k prokázání totožnosti nereagoval a odmítal dále spolupracovat. Strážníci mu proto museli nasadit služební pouta,“ uvedla tisková mluvčí strážníků Věra Školková

Jeho cesta nakonec skončila na záchytce, kde strážníkům prozradil i svou totožnost. Zbytek noci strávil na lůžku. Orientační dechová zkouška na alkohol skončila s výsledkem 2,36 promile.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky městská policie, alkohol, záchytka, České Budějovice, popelnice, okres České Budějovice, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozkopával popelnice a jednu poslal i do silnice, opilý muž skončil v poutech na záchytce  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.