Počasí dnes17 °C, zítra12 °C
Úterý 22. října 2024  |  Svátek má Sabina
Bez reklam

Kriminalisté začali trestné stíhat muže, kterému koncem prosince vyhořel byt ve Strakonicích

Kriminalisté ze Strakonic zahájili trestní stíhaní jednadvacetiletého muže, který ve svém bytě nechal bez dozoru jednu plotýnku sklokeramické varné desky. Od té následně došlo ke vznícení a k silnému zahoření bytu. Evakuovány byly desítky lidí. Požárem vznikla škoda za milion a půl.

K požáru došlo 28. prosince loňského roku v ulici Povážská ve Strakonicích. „Jednadvacetiletý muž z Mělníka měl v bytě nechat bez dozoru zapnutou jednu plotýnku sklokeramické varné desky, od které následně došlo ke vznícení a k silnému zahoření bytového jádra. Požár se postupně šířil na fasádu domu a do dalších bytových jednotek ve čtvrtém patře domu,“ uvedla tisková mluvčí policie Jaromíra Nováková, která dodala, že policisté muže obvinili ze spáchání přečinu obecného ohrožení z nedbalosti.

Kriminalisté vyšetřují včerejší požár bytu ve Strakonicích. Škoda přesahuje milion korun

Strakoničtí kriminalisté vyšetřují včerejší požár bytu ve Strakonicích pro podezření z trestného činu obecného ohrožení z nedbalosti. Nájemce hořícího bytu vyskočil z okna ven a způsobil si těžké zranění. Následně byl záchranáři vrtulníkem...

Nájemce z hořícího bytu vylezl na venkovní parapet a následně z něho skočil dolů a způsobil si těžká zranění. Následně byl záchranáři vrtulníkem transportován do nemocnice. Hasiči z domu evakuovali desítky lidí. Celková škoda v domě je zatím odhadována na milion a půl. 

Ohodnoť článek

Foto hzsjck.cz

Štítky požár, Strakonice, zranění, škoda, policie, dům, Mělník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté začali trestné stíhat muže, kterému koncem prosince vyhořel byt ve Strakonicích  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.