Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Opilec narušoval koncert na náměstí, jednoho z návštěvníků napadl a zranil

Nadávky, postrkování a nakonec napadení, které skončilo zraněním. To vše má „na triku“ muž, který ve čtvrtek vyrazil na koncert na náměstí v Budějcích. Na místo byla přivolána hlídka strážníků, která agresora zastavila, když odcházel z náměstí pryč. Dechovou zkoušku odmítl, a proto nakonec skončil na záchytce.

Hlídka na oznámení o agresivním muži vyjížděla v osm hodin večer na budějcké náměstí. Šestatřicetiletý muž měl obtěžovat návštěvníky koncertu, a nakonec i jednoho strčit tak, že skončil na zemi a zranil se na hlavě. Výtržník ale na strážníky nečekal a vydal se z náměstí pryč. 

„Hlídka nakonec muže zastavila a vyzvala ho, aby zůstal na místě. Ten se však začal ošívat a na dotaz strážníků k události tvrdil, že se ničeho nedopustil. Několik svědků ale potvrdilo, že dotyčný muž opravdu návštěvníky koncertu obtěžoval. Strážníci muže vyzvali k provedení orientační dechové zkoušky na alkohol. Tu ale odmítl,“ uvedla tisková mluvčí strážníků Věra Školková

Na místo tedy vyrazili i policisté, kteří si celý případ převzali. Agresor skončil na záchytce. Teď ho čeká nejen trest za neuposlechnutí výzvy úřední osoby při výkonu její pravomoci, ale bude se zpovídat i z výtržnictví.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky napadení, České Budějovice, městská policie, koncert, záchytka, dechová zkouška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec narušoval koncert na náměstí, jednoho z návštěvníků napadl a zranil  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.