Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž v černé roušce přepadl na Prachaticku ženu. Do očí jí nastříkal pepřový sprej

Prachatičtí kriminalisté pátrají po muži, který měl ve čtvrtek odpoledne v obci Perlovice na Prachaticku přepadnout a zranit ženu. Do očí jí měl během incidentu nastříkat pravděpodobně pepřový sprej a ukrást jí mobilní telefon. Žena musela být po napadení ošetřena v nemocnici.

Loupežné přepadení měl spáchat zhruba 35 až 40 let starý muž, vysoký přibližně 170 centimetrů, střední postavy, který měl na sobě vínovou až cihlovou košili s krátkým rukávem a šedé nebo modré krátké kalhoty. Muž měl podle přepadené ženy husté černé vlasy sčesané na pěšinku. Na obličeji měl mít nasazenou velice výraznou černou roušku ze silného materiálu, která měla z jedné strany malý kamínek nebo cvoček.

K přepadení mělo dojít kolem půl čtvrté odpoledne v katastru obce Perlovice na Prachaticku. „Žena procházela lesní cestou vedoucí na Záblatí, k přepadení došlo za vojenským řopíkem. Muž ženě strhl batoh ze zad takovou silou, že spadla na zem. Z batohu ji vzal mobilní telefon a z místa utekl. Navíc ženě do očí nastříkal pravděpodobně pepřový sprej,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Krausová.

Napadená žena musela být podle policie po přepadení ošetřena v nemocnici. „Pokud jste v těchto místech či jinde na Prachaticku muže zaregistrovali nebo máte k případu důležité informace, které by kriminalistům pomohli při šetření případu, volejte je prosím na linku 158," dodala Krausová.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, přepadení, Prachaticko, pátrání, okres Prachatice, Perlovice, Lenka Koloušková, Záblatí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v černé roušce přepadl na Prachaticku ženu. Do očí jí nastříkal pepřový sprej  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.