Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policisté zveřejnili identikit muže, který v Prachaticích přepadl ženu

Kriminalisté z Prachatic stále pátrají po muži, který ve čtvrtek odpoledne přepadl v obci Perlovice ženu. Muž jí ze zad strhl batoh, ukradl mobilní telefon a utekl. Do očí jí měl navíc nastříkat pepřový sprej. Policisté teď zveřejnili možnou podobu útočníka.

Loupežné přepadení měl spáchat zhruba 35 až 40 let starý muž, vysoký přibližně 170 centimetrů, střední postavy, který měl na sobě vínovou až cihlovou košili s krátkým rukávem a šedé nebo modré krátké kalhoty. Muž měl podle přepadené ženy husté černé vlasy sčesané na pěšinku. Na obličeji měl mít nasazenou velice výraznou černou roušku ze silného materiálu, která měla z jedné strany malý kamínek nebo cvoček.

K přepadení mělo dojít kolem půl čtvrté odpoledne v katastru obce Perlovice na Prachaticku. „Žena procházela lesní cestou vedoucí na Záblatí, k přepadení došlo za vojenským řopíkem. Muž ženě strhl batoh ze zad takovou silou, že spadla na zem. Z batohu ji vzal mobilní telefon a z místa utekl. Navíc ženě do očí nastříkal pravděpodobně pepřový sprej,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Krausová.

Napadená žena musela být podle policie po přepadení ošetřena v nemocnici. „Pokud jste v těchto místech či jinde na Prachaticku muže zaregistrovali nebo máte k případu důležité informace, které by kriminalistům pomohli při šetření případu, volejte je prosím na linku 158," dodala Krausová.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny a policie

Štítky přepadení, policie, Prachaticko, identikit, Prachatice, batoh, Lenka Koloušková, okres Prachatice, Perlovice, Záblatí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté zveřejnili identikit muže, který v Prachaticích přepadl ženu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.