Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladík ztratil peněženku s deseti tisíci. Díky rychle akci policie ji dostal zpět

Mladík po příjezdu do jihočeské metropole neměl zrovna velké štěstí. Zapomněl svou peněženku na kraji podchodu u vlakového nádraží. Ze své ztráty byl velmi zoufalý, a tak požádal městskou policii o pomoc.

Včerejší příjezd do Českých Budějovic byl pro osmnáctiletého muže z Kladenska velkou smůlou. U podchodu vlakového nádraží zapomněl svou peněženku, ve které měl více než deset tisíc korun.

Na žádost zoufalého muže se hlídka vydala do Nádražní ulice, kde muž peněženku zapomněl. „Dohled na stále ležící peněženku na římse podchodu mezitím převzal operátor městského kamerového systému a na místo okamžitě zamířila hlídka městské policie,“ udává tisková mluvčí městské policie Věra Školková. I tato smutná událost má však svůj šťastný konec. Strážníkům se podařilo peněženku naštěstí zajistit a během několika minut byla předána do rukou jejího majitele.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky policie, krimi, peněženka, ztráta, městská policie, obecní policie, České Budějovice, okres Kladno, železniční stanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík ztratil peněženku s deseti tisíci. Díky rychle akci policie ji dostal zpět  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.