Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Konflikt mezi skateboardistou a řidičem skončil napadením. Policie hledala útočníka

Hlubočtí policisté pátrali po skateboardistovi, který měl v polovině dubna nedaleko Českých Budějovic napadnout řidiče projíždějícího auta. Muž byl řidičem auta upozorněn, že by měl jet u strany. Napomenutí se ale skateboardistovi nelíbilo a odpověděl na něj poničením přední kapoty auta a poté i napadením řidiče. Pátrání po útočníkovi netrvalo dlouho. Podle policie se sám přihlásil na služebně.

Případ, který hlubočtí policisté vyšetřují, se odehrál v Bavorovicích 11. dubna. Do konfliktu se zde měl dostat muž na skateboardu a řidič osobního auta, který upozornil skateboardistu, aby jel u strany silnice. 

„Pachatel však zareagoval tak, že udeřil skateboardem do přední kapoty tohoto vozidla a pak odjel. Majitel vozidla ho však po chvíli dohnal a došlo k dalšímu incidentu, kdy pachatel na tohoto muže zaútočil pěstí do obličeje a způsobil mu zranění,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Policie během pátku požádala média o pomoc při pátrání po totožnosti útočníka, který byl rovněž zachycen na snímku. Během dne se muž sám přihlásil na policii.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky krimi, pátrání, napadení, policie, České Budějovice, Bavorovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Konflikt mezi skateboardistou a řidičem skončil napadením. Policie hledala útočníka  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.