Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Z mostu visí lidské tělo, oznámil rybář na policii. Nakonec se ukázalo, že šlo o figurínu

Dvě desítky policistů a hasiče zaměstnal v neděli večer výjezd k oznámení o tělu, které visí na železničním mostě u Jetětic na Písecku. Během zásahu musely být zastaveny vlaky, které místem projíždějí, aby se k tělu mohli vydat lezci. Ti po zhruba dvouhodinové akci zjistili, že se nejednalo o lidské tělo, ale pouze figurínu.

Celý případ začal v neděli kolem deváté hodiny večer. Na linku 158 volal rozrušený rybář, který na železničním mostě u Jetětic na Písecku uviděl oběšence, který visel přímo z konstrukce mostu. 

Na místo se ihned vydali policisté i hasiči, kteří požádali dispečink Českých drah o zpomalení vlaků, které měly místem večer projíždět. Kvůli špatné dostupnosti se k tělu museli vydat až lezci. Zásah měl ale po zhruba dvou hodinách nečekaný závěr. Z mostu totiž neviselo lidské tělo, ale pouze figurína oblečená do tmavé bundy, světlých kalhot a bot. 

„Deset minut před půlnocí policisté zákrok na místě ukončili a dále okolnosti zbytečného nasazení sil a prostředků složek integrovaného záchranného systému prošetřují,“ uvedla mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová.

Ohodnoť článek

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky krimi, policie, železniční most, oběšení, lidské tělo, okres Písek, Jetětice, České dráhy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z mostu visí lidské tělo, oznámil rybář na policii. Nakonec se ukázalo, že šlo o figurínu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.