Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V ulicích Budějc se znovu objevili prodejci parfémů. Za porušení zákazu jim hrozí tučná pokuta

Na konci minulého týdne se v ulicích Budějc po delší odmlce znovu objevili prodejci parfémů. Tentokrát šlo o dvě ženy, které se pohybovaly před prodejnou potravin v Suchém Vrbném. Vzhledem k tomu, že je podobný typ prodeje na území města zakázán, hrozí jim pokuta až ve výši 100 tisíc korun.

Oznámení o ženách, které na parkovišti před hypermarketem v Suchém Vrbném nabízejí parfémy, dostali strážníci na konci minulého týdne. Ihned se vydali na místo, kde se jim podařilo obě ženy zastihnout.

„Osmatřicetiletá žena ze Strakonicka v doprovodu jedenatřicetileté ženy z Prachaticka se snažily zapírat, jeden ze svědků události však ženy spolehlivě identifikoval. Ženy poté zakázaný prodej přiznaly,“ uvedla mluvčí městské policie Věra Školková.

Obě byli upozorněny na to, že je pochůzkový prodej na území města zakázán. Teď jim hrozí pokuta, která se může vyšplhat až na sto tisíc korun. Případem se zabývá správní orgán.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky krimi, městská policie, pochůzkový prodej, parfémy, pokuta, parfém, České Budějovice, Suché Vrbné, okres Strakonice, okres Prachatice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dana Tlustá

Je pokutovat nemůžete. Na jejich životech záleží...

Pondělí, 3. května 2021, 07:52Odpovědět

V ulicích Budějc se znovu objevili prodejci parfémů. Za porušení zákazu jim hrozí tučná pokuta  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.