Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Náklaďák narazil do osobního auta. Těžce zraněné dítě musel do nemocnice transportovat vrtulník

Prachatičtí kriminalisté vyšetřují vážnou dopravní nehodu, ke které došlo včera odpoledne u obce Hracholusky na Prachaticku. Při srážce osobního a nákladního automobilu utrpělo těžká zranění dítě, které muselo být letecky převezeno do nemocnice.

K nehodě došlo včera odpoledne nedaleko obce Hracholusky na Prachaticku. Nákladní automobil zezadu narazil do osobního auta, které odbočovalo z hlavní silnice. „Po střetu bylo osobní vozidlo dále odraženo vlevo mimo vozovku, kde se převrátilo na střechu. Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění dítěte, sedícího na zadním sedadle, které bylo letecky transportováno do nemocnice,“ uvedla policejní mluvčí Martina Joklová. Řidička podle ní utrpěla lehká zranění.

Přítomnost alkoholu u obou řidičů byla vyloučena dechovou zkouškou. Na autech vznikla podle policie předběžná škoda za 150 tisíc korun. „Dopravní nehodu si převzali prachatičtí kriminalisté, kteří budou zjišťovat přesnou příčinu a okolnosti nehody,“ uzavřela Joklová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, náklaďák, nemocnice, úraz, okres Prachatice, Hracholusky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náklaďák narazil do osobního auta. Těžce zraněné dítě musel do nemocnice transportovat vrtulník  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.