Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Tragédie na Písecku. Pád stromu na automobil si vyžádal dva životy, dvě děti skončily v nemocnici

, aktualizováno 8. července 2021, 20:47

Čtvrteční podvečerní bouřka má tragické následky. V lesním úseku nedaleko obce Čížová na Písecku došlo k pádu několika stromů. Jeden z nich spadl přímo na osobní automobil, ve kterém seděly čtyři osoby. Muž a žena na místě zahynuli, dvě nezletilé osoby převezla do nemocnice krajská záchranná služba.

Přes Jihočeský kraj se dnes odpoledne podle předpovědi meteorologů prohnala silná bouře. Nejvíce zasáhla podle hasičů Českobudějovicko a Písecko. Právě tady zanechala bouře tragické následky. Dvě osoby zemřely poté, co na jejich auto spadl strom....

Tragédie u Čížové zasáhla dvě rodiny. „Zemřelí z osobního vozidla totiž obě děti vzali do svého auta, aby je ochránili před bouřkou. Rodiče dětí zůstali venku, ti jsou naštěstí v pořádku. Rodina s dětmi byla na cyklo výletě,“ řekla redakci mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

„Dvě osoby, muž a žena, utrpěly zranění neslučitelná se životem. Záchranáři již nemohli nijak pomoci a lékařka mohla už jen konstatovat smrt. Jelikož další dvě zraněné osoby nebyly zletilé, nemůžeme s ohledem na věk poskytnout žádné další informace,“ potvrdila redakci mluvčí krajské záchranné služby Zuzana Fajtlová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Písecko, nehoda, bouřka, úmrtí, strom, pád, okres Písek, Čížová, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragédie na Písecku. Pád stromu na automobil si vyžádal dva životy, dvě děti skončily v nemocnici  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.