Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Řidič osobního auta nepřežil srážku s vlakem u Hluboké nad Vltavou

V noci na pondělí řešili jihočeští hasiči tragickou dopravní nehodu u Hluboké nad Vltavou. V Bavorovicích došlo na železničním přejezdu ke srážce osobního auta a vlaku, při které zemřel řidič auta. Ve vlaku cestovali tři lidé, nikdo z nich ale zranění neutrpěl.

K nehodě došlo před půl 11 večer v Bavorovicích u Hluboké nad Vltavou. Na místo byli vysláni profesionální hasiči z Českých Budějovic. „Průzkum potvrdil původní ohlášení, a to že na železničním přejezdu došlo ke srážce vlaku s osobním autem. Zasahující hasiči zajistili místo nehody a následně zahájili vyprošťování těla,“ uvedla mluvčí hasičů Vendula Matějů. Dodala, že kvůli totálnímu zničení auta trvalo vyproštění téměř dvě hodiny.

Řidič osobního auta srážku nepřežil. „Lékař zdravotnické záchranné služby u něj konstatoval smrt,“ řekla Matějů. Ve vlaku cestovali tři lidé. Nikdo z nich ale nebyl zraněn a byla pro ně zajištěna náhradní doprava.

V neděli nešlo o jedinou nehodu na železniční trati. Po půl třetí odpoledne měl na trati mezi Českými Budějovicemi a Plzní srazit vlak člověka, který se pohyboval v kolejišti. „Jednalo se o sebevraždu," řekl pro ČTK jihočeský policejní mluvčí Jiří Matzner.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hzsjc.cz

Štítky krimi, nehoda, vlak, Hluboká nad Vltavou, automobil, Bavorovice, České Budějovice, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobního auta nepřežil srážku s vlakem u Hluboké nad Vltavou  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.