Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mrtvého cyklistu, který havaroval na elektrokole, našel nad ránem svědek

Včera nad ránem našel náhodný svědek tělo muže u vesnice Hluboká u Borovan. Cyklista nejspíš narazil do betonového hranolu a po pádu těžkým zraněním podlehl. Koroner stanovil jako pravděpodobnou příčinu úmrtí úraz hlavy. Helmu dotyčný podle policie neměl.

Událost se stala včera. Po půl čtvrté hodině ráno se obrátil na linku tísňového volání náhodný svědek a oznámil, že nalezl bezvládného muže u jízdního elektrokola u vesnice Hluboká u Borovan.

„Policisté ohledáním místa činu a vlastním šetřením zjistili, že muž (ročník 1951) jel ve směru od obce Jílovice na Hlubokou u Borovan, kdy měl na kole zařazen nejvyšší stupeň a pravděpodobně narazil do betonového hranolu, který tvoří zábranu vjezdu na travnatou plochu u rodinného domu,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Dotyčný po pádu na zem utrpěl těžká zranění, kterým na místě podlehl. „Na místo byl přivolán koroner, který po ohledání těla stanovil pravděpodobnou příčinu úmrtí úraz hlavy. Dopravní policisté nařídili zdravotní pitvu k přesnému stanovené smrti,“ přidal Bajcura. 

Podle policie cyklista neměl na hlavě upevněnou přilbu a zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a vlastnostem elektrokola.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, cyklista, elektrokolo, nehoda, Borovany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mrtvého cyklistu, který havaroval na elektrokole, našel nad ránem svědek  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.