Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Požár vánočního osvětlení nebo spálené potraviny na sporáku. Hasiči za sebou mají klidnou noc

Poslední den roku bývá pro hasiče velmi často tím nejnáročnějším. Letošní silvestrovská noc ale byla pro jihočeské hasiče poměrně klidná. Během včerejšího večera řešili jen několik menších požárů. Vyjížděli hlavně v Českých Budějovicích, Milevsku, v Táboře nebo v Protivíně.

Od osmé hodiny večer řešili hasiči jen dva požáry odpadu a popelnic, a to v Českých Budějovicích a v Milevsku. „Pár minut po půlnoci likvidovali hasiči požár vánočního osvětlení na náměstí v Protivíně. Požár malého rozsahu byl uhašen během patnácti minut. Škoda je zatím neznámá,“ popsala mluvčí hasičů Vendula Matějů.

Během noci pak řešili požáry odpadu, krabic od pyrotechniky v Písku, Milevsku, v Táboře, a také na balkoně panelového domu na sídlišti Máj. Všechny výjezdy se ale obešly beze škod.

Na sídlišti Máj pak zasahovali hasiči znovu, a to kolem půl čtvrté ráno. Tentokrát byla povolána také výšková technika, protože se mělo jednat o požár bytu. „Nakonec se ale ukázalo, že se jedná pouze o spálené potraviny na sporáku. I tento zásah se obešel bez škod,“ uzavřela Matějů.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky krimi, požár, hasiči, silvestr, oslavy, pyrotechnika, oheň, Milevsko, České Budějovice, Tábor, Protivín, jídlo, sporák, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Požár vánočního osvětlení nebo spálené potraviny na sporáku. Hasiči za sebou mají klidnou noc  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.