Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Po srážce s autem zemřel na Českobudějovicku cyklista

Tragický konec měl střet jednasedmdesátiletého cyklisty s automobilem u Kamenného Újezdu na Českobudějovicku. Senior utrpěl velmi těžká zranění, se kterými byl převezen do nemocnice. Po pár hodinách ale zemřel. Policie hledá svědky, kteří nehodu mohli vidět a můžou pomoct s vyšetřováním.

Havárie se stala v pondělí večer před 19 hodinou večer. Dvaadvacetiletý řidič osobního vozu audi na silnici mezi Kamenným Újezdem a Rančicemi srazil muže na kole. „Zraněný senior byl s velmi těžkým zraněním transportován do nemocnice, kde po pár hodinách bohužel zemřel," uvedl jihočeský policejní mluvčí Milan Bajcura.

Policie hledá případné svědky nehody. „Kdo jste se v uvedeném čase po zmíněné komunikaci pohyboval a mohl popsaný střet vidět, kontaktujte nás na Územním odboru České Budějovice, Dopravní inspektorát, Skupina dopravních nehod, Plavská 2, České Budějovice, telefon 974 226 588 nebo případně na lince tísňového volání 158,“ dodal mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto

Štítky krimi, nehoda, úmrtí, Jihočeský kraj, policie, okres České Budějovice, Kamenný Újezd, Audi, České Budějovice, cyklista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po srážce s autem zemřel na Českobudějovicku cyklista  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.