Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Starší žena nepřežila střet s náklaďákem. Nehoda uzavřela trasu na hraniční přechod Strážný

Tragické následky měla dopravní nehoda, ke které došlo dnes dopoledne ve Volarech na Prachaticku. Starší ženu srazil nákladní automobil. I přes rychlý zásah záchranářů se ženu nepodařilo zachránit. Kvůli vyšetřování nehody byla uzavřena trasa na hraniční přechod Strážný.

K nehodě došlo krátce před půl 10 dopoledne v Soumarské ulici ve Volarech. Podle mluvčí záchranářů Zuzany Fajtlové jde o střet nákladního automobilu s člověkem. „Starší žena utrpěla smrtelná mnohočetná zranění neslučitelná se životem, a i přes rychlý příjezd záchranářů už ji nešlo nijak pomoci," popsala Fajtlová s tím, že v souvislosti s nehodou byl aktivován také krizový intervent Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje. 

Případem se zabývají také policisté. „Orientační dechová zkouška u řidiče byla negativní. Přesnou příčinu a bližší okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté. Na místo byl vyslán také kompletní výjezd prachatických kriminalistů​​​​​​,“ uvedla policejní mluvčí Martina Joklová. Silnice byla v místě nehody zcela uzavřena, což ovlivnilo i trasu na hraniční přechod Strážný.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky krimi, nehoda, policie, zdravotníci, hraniční přechod, Strážný, havárie, nákladní automobil, Volary, okres Prachatice, Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje, Policie České republiky, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Starší žena nepřežila střet s náklaďákem. Nehoda uzavřela trasu na hraniční přechod Strážný  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.