Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Muž se na elektrokole srazil s cyklistkou a ujel. Žena utrpěla otřes mozku

Jihočeští policisté pátrají po muži, který na elektrokole odjel od nehody, při které se srazil s cyklistkou. Ženě neposkytl potřebnou pomoc. Zraněná utrpěla otřes mozku a skončila na vyšetření v nemocnici. Muži hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

Událost se stala v úterý 21. června krátce po 16. hodině. „Jindřichohradečtí kriminalisté intenzivně pátrají po dosud neznámém pachateli přečinu neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku,“ popsala policejní mluvčí Hana Bílková Millerová, která o události informovala.

Muž jel na elektrokole po lesní cestě ve směru od obce Třeboň - Holičky na obec Stará Hlína. Zhruba jeden kilometr za mostem přes starou řeku Lužnici po dopravní nehodě s protijedoucí cyklistkou neposkytl zraněné ženě potřebnou pomoc a z místa dopravní nehody ujel.

„Po pádu z jízdního kola utrpěla cyklistka zranění a otřes mozku, které si vyžádalo lékařské ošetření a následnou hospitalizaci v nemocnici. V případě dopadení pachatele a soudem uznané viny tomuto hrozí trest odnětí svobody až na pět let nebo zákaz činnosti,“ dodala mluvčí.

Jindřichohradečtí kriminalisté žádají hlavně cyklisty a cyklistky, kteří se v té době po těchto místech pohybovali, aby se obrátili na linku 158. Pomoci mohou například záznamy z kamer na helmách.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky nehoda, policie, kolo, vyšetřování, les, cesta, jižní čechy, cyklista, otřes mozku, Třeboň, Stará Hlína, Lužnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se na elektrokole srazil s cyklistkou a ujel. Žena utrpěla otřes mozku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.