Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zloději přepadli muže v Českém Krumlově. Udeřili ho do hlavy a okradli

Na šest a půl tisíce si přišli dva pachatelé, kteří o víkendu přepadli a okradli v Českém Krumlově muže. Nejprve ho udeřili do hlavy, poté mu sebrali telefon, doklady a hotovost. Policie po nich pátrá. Zároveň žádá svědky, kteří by mohli pomoct s vyšetřováním, aby se ozvali na linku 158.

K přepadení došlo v noci z neděle na pondělí na Plešiveckém náměstí v Českém Krumlově. „Jeden z pachatelů měl přistoupit zezadu k poškozenému, udeřit ho do hlavy a poté ho držet zezadu za ruce, zatímco druhý z nich měl poškozeného během toho prohledat a odcizit mu osobní doklady, mobilní telefon a finanční hotovost,“ popsal policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Způsobená škoda byla vypočtena na šest a půl tisíce korun. Po pachatelích kriminalisté pátrají. „Žádáme případné svědky, kteří se mezi jedenáctou hodinou večer a půlnocí v noci z neděle na pondělí nacházeli v okolí Plešiveckého náměstí v Českém Krumlově a všimli si něčeho podezřelého, aby své poznatky sdělili na lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně,“ uvedl mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, policie, loupežné přepadení, Český Krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloději přepadli muže v Českém Krumlově. Udeřili ho do hlavy a okradli  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.