Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zloděj se vloupal do hotelu. Odnesl si peníze a lahev whiskey

Až tři roky vězení hrozí zloději, který se tento týden vloupal do jednoho z hotelů v Českém Krumlově. Odnést si měl finanční hotovost a také lahev whiskey. Policie po něm pátrá.

K vloupání mělo dojít v úterý 20. září mezi třetí a půl čtvrtou hodinou ráno v Dlouhé ulici v Českém Krumlově. „Zloděj se násilím vloupal do jednoho z hotelů. Odtud si odnesl mimo jiné finanční hotovost a lahev whiskey. Pachatel svým jednáním způsobil škodu za bezmála 19 tisíc korun," popsal policejní mluvčí Miroslav Šupík

Pachatel je podezřelí z trestných činů krádež, poškození cizí věci a porušování domovní svobody. V případě prokázání viny mu hrozí až tři roky vězení. 

Policie v souvislosti s vyšetřováním žádá případně svědky, kteří si mohli v uvedené době všimnout něčeho podezřelého, aby se ozvali policistům. „Své poznatky mohou sdělit českokrumlovským policistům na služebně v Tovární ulici v Českém Krumlově nebo na telefonní lince 974 232 700, případně na lince tísňového volání 158,“ dodal Šupík.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, vloupání, Český Krumlov, hotel, whisky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj se vloupal do hotelu. Odnesl si peníze a lahev whiskey  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.