Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Po střetu s osobním autem zůstala sanitka na boku. Tři lidé se zranili

Jihočeští policisté řešili dnes dopoledne dopravní nehodu, při které se srazilo osobní auto se sanitkou. Ta zůstala po nárazu na boku. Během střetu se zranili tři lidé, které museli zdravotníci převézt do českobudějovické nemocnice.

K nehodě došlo krátce před 11 hodinou na křižovatce ulic Mánesova a Lidická. Srazila se tady sanitka s osobním autem. Podle policie nedal řidič osobního auta přednost sanitce, která projížděla se zapnutými majáky. „Starší muž ve fordu nerespektoval právo přednosti v jízdě a došlo ke střetu," popsala policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Při nehodě se zranila dvoučlenná posádka sanitky, a také převážená pacientka. „Na místo jsme vyslali dvě pozemní posádky záchranářů včetně lékaře. Po ošetření byli všichni tři s lehkými poraněními převezeni k další péči na traumatologii českobudějovické nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranářů Zuzana Fajtlová.

Dopravu na místě řídili policisté. Zkouška na alkohol byla podle policejní mluvčí u obou řidičů negativní. „Přesné příčiny a okolnosti nehody budeme zjišťovat," uzavřela Schwarzová.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ZZS JK

Štítky krimi, nehoda, sanitka, automobil, Nemocnice České Budějovice, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Richter

Přesně tak zaplatit kompletně a na místě SEBRAT ŘIDIČÁK za náraz do IZS

Neděle, 16. října 2022, 11:28Odpovědět

Martin Vyhlídal

To je tak když se na silnici potkáte s hlupákem v osobáku s IQ houpacího koně co nesleduje provoz, o to horší je že ani neslyší houkající blikající sanitku na 500 metrů i kratší vzdálenost. Takovému člověku sebrat doživotně řidičák zabavit auto a zaplatit veškerou škodu i zraněním co způsobil takový nemaj na silnici co dělat.

Neděle, 16. října 2022, 08:04Odpovědět

Po střetu s osobním autem zůstala sanitka na boku. Tři lidé se zranili  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.