Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté v neděli večer nalezli seniora, po němž od středy pátrali. Bohužel již bez známek života

, aktualizováno 23. října 2022, 20:40

Českobudějovičtí policisté od středy pátrali po pětadevadesátiletém seniorovi, který v úterý odešel ze svého domova a už se nevrátil. Seniora nakonec nalezli díky informacím od veřejnosti v neděli večer, ale již bez známek života.

Senior odešel v úterý 18. října ze svého bydliště v ulici Bezdrevská pravděpodobně na jednu ze svých oblíbených procházek po okolí. Domů už se však nevrátil a mobilní telefon u sebe neměl.

„Pán by měl mít na sobě šedé kalhoty a tmavomodrou bundu. Je možné, že použil některou linku MHD a na konečné či někde za městem pokračoval v procházce. Bohužel ani rodině ani policistům se zatím nepodařilo pohřešovaného vypátrat,“ uvedl v neděli policejní mluvčí Jiří Matzner

Policisté od středy, kdy pátrání začalo, prověřili budějovická sídliště, nákupní centra, informovali také řidiče MHD. „Propátrali jsme také Zavadilku, Haklovy Dvory, Hlubokou nad Vltavou a její okolí, pátrali jsme i na řece a v jejím okolí,“ doplnil Matzner. Pátrání se poté rozšířilo také na Rudolfov, Lišov a další lokality v okolí krajského města.

Policisté seniora nakonec nalezli v neděli večer díky informacím od veřejnosti, ale bohužel již bez známek života. Na místě nezjistili žádné stopy násilí a předpoklad cizího zavinění je tak v tuto chvíli nepravděpodobný. Celý případ nyní budou prošetřovat.

Policisté hledali v okolí Českých Budějovic pětadevadesátiletého seniora

Od úterního podvečera postrádala rodina seniora, který zmizel na Českobudějovicku. Pětadevadesátiletého muže policie nalezla v neděli večer. Bohužel už bez známek života.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto koláž Drbny

Štítky pátrání, policie, senior

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté v neděli večer nalezli seniora, po němž od středy pátrali. Bohužel již bez známek života  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.