Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policie hledá svědky nehody, při které se v Budějcích zranil motorkář

Jihočeští policisté vyšetřují dopravní nehodu, ke které došlo včera odpoledne na Pražské třídě v Českých Budějovicích. Zranil se při ní motorkář, kterému nedal přednost zatím neznámý řidič osobního auta. Policie hledá svědky, kteří nehodu viděli a mohli by pomoct s jejím objasněním.

Nehoda se stala na Pražské třídě v Českých Budějovicích po druhé hodině odpoledne. Motorkář jel podle policie od Kněžskodvorské ulice směrem na Strakonickou, když z vedlejší ulice přijíždělo osobní auto a nedalo řidiči na motorce přednost. „Motorkář, aby se vyhnul bočnímu střetu, intenzivně brzdil, poté spadl na levý bok a následně narazil do zaparkovaného osobního vozidla tovární značky Škoda Octavia a odrazem do druhého vozidla tovární značky Opel Astra. Řidič osobního vozidla z místa dopravní nehody odjel směrem k centru," popsal policejní mluvčí Milan Bajcura.

Zraněného řidiče na motocyklu museli ošetřit přivolaní zdravotníci. Jaká vážná zranění muž utrpěl policie neuvedla.

Policie nyní hledá svědky, kteří nehodu viděli a mohli by pomoct s jejím vyšetřováním. „Žádáme případné svědky, kteří místem projížděli a všimli si incidentu, eventuálně jej zaznamenali na své palubní kamery, aby nás kontaktovali na telefon 974 227 900 nebo na lince tísňového volání 158," doplnil mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky nehody, při které se v Budějcích zranil motorkář  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.